Στα όσα συνέβησαν από τον εμβολιασμό μέχρι και το θάνατο του Εισαγγελέα Γιώργου Τσιρώνη, στην Πάτρα,  μίλησε στο thebest.gr o θεράπων ιατρός του, ο ειδικός παθολόγος- λοιμωξιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Παν. Πατρών, Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος.  

Ο Εισαγγελέας “έφυγε” μετά από πολύμηνη μάχη, που ξεκίνησε τον Μάιο,  σε ηλικία μόλις 60 χρονών. Κι ενώ είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού πριν το Πάσχα με εμβόλιο της AstraZeneca.Όπως αναφέρει ο θεράπων ιατρός του, «είχε κάνει τη δεύτερη δόση του Astrazeneca και 15 μέρες μετά αισθάνθηκε κούραση και δύσπνοια. Μία εβδομάδα μετά του διαγνώσαμε πνευμονική εμβολή. Μπήκε αμέσως σε θεραπεία και άρχισε να βελτιώνεται  και θα σωζόταν από την εμβολή, μέχρι που ένα βράδυ υπέστη ανακοπή καρδιάς. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  Ζούσε και πέθαινε για αρκετές ώρες. Έγιναν 30-40 απινιδώσεις. 

Συνήλθε η κυκλοφορία, όχι όμως και ο εγκέφαλός του. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου έμεινε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα  ‘ωσπου έπαθε εμβολή που έφερε το θάνατο

Για εμένα δεν φταίει το εμβόλιο αν και χρονικά σχετίζεται.  Είχε νοσήματα που είναι συμβατά με θρομβώσεις και πνευμονικές εμβολές. Ναι μεν είχε κάνει το εμβόλιο αλλά δεν ευθύνεται αυτό για την ανακοπή. Η καρδιά του ήταν κουρασμένη από άλλες αιτίες. Αν ο εμβολιασμός συνέτεινε δεν μπορώ να το πω».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...