Ο Ιγκουαϊν ξέρει από ντέρμπι και ψάχνει το πρώτο γκολ

Ο Ιγκουαϊν ξέρει από ντέρμπι και ψάχνει το πρώτο γκολ

Η Τσέλσι και η Τότεναμ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το League Cup. Συναντήθηκαν στην ημιτελική φάση και μοιράστηκαν τις νίκες. Η Τότεναμ κέρδισε εντός έδρας με 1-0. Η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 στη ρεβάνς. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι και η Τσέλσι ήταν πιο εύστοχη. Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά αυτή τη φορά στη … ρουλέτα των πέναλτι έχασε το τρόπαιο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Απόψε, στις 22:00, στο Stamford Bridze, οι δύο ομάδες του Λονδίνου θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα. Τις χωρίζουν 10 βαθμοί στη βαθμολογία της Premier League. Η Τσέλσι βρίσκεται στην έκτη θέση και στόχος της είναι η τετράδα του Champions League. Η Τότεναμ είναι τρίτη και προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Μπέρνλι, που της στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου η Τότεναμ κέρδισε με 3-1. Νέο πρόσωπο απόψε θα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Τσέλσι στα προηγούμενα ντέρμπι με την Τότεναμ. Άλλωστε αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Γιουβέντους την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού του Λιγκ Καπ. Ο Γκονσάλο ξέρει από ντέρμπι και θα κυνηγήσει το πρώτο γκολ στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν το πρώτο γκολ στο ντέρμπι της Premier League Τσέλσι-Τότεναμ.

Ο Ιγκουαϊν έχει πετύχει 2 γκολ στην Premier League και τα 2 στη νίκη της Τσέλσι με 5-0 κατά της Χάντερσφιλντ. Σημείωσε το πρώτο και το τέταρτο γκολ του αγώνα. Θα καταφέρει απόψε να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι του Λονδίνου;

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/355517-O-Igkoyain-xerei-apo-ntermpi-kai-psachnei-to-proto-gkol ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...