Ο Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του Λιγνάδη – «Στην καριέρα μου δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο»

«Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος στον Alpha

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, τονίζοντας πως για την ώρα πιστεύει στην αθωότητα του.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως σε περίπτωση είναι διαφορετικά τα πράγματα, τότε θ’ αρνηθεί την εντολή, καθώς δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ στην καριέρα του τοκογλύφο και παιδόφιλο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαι συνυπεραπιστής με τον κ. Γεωργουλέα. Με επέλεξε ο κ. Λιγνάδης. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της δικογραφίας. τον γνώρισα τον κ. Λιγνάδη, είχαμε μια πολύωρη συζήτηση. Θα λάβω αντίγραφο της δικογραφίας αύριο το πρωί και θα ζητήσω περαιτέρω προθεσμία. Μπορεί μέχρι την Πέμπτη να είμαι επαρκής στα καθήκοντά μου», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο. Για να δεχθώ την εντολή, καταλαβαίνετε.

Είμαι άνθρωπος και είμαι πατέρας. Έχω κατηγορηθεί ως ρατσιστής πολλές φορές για θέματα που αφορούν παιδοφιλικές, ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλα πολύ σοβαρά θέματα που έρχονται κόντρα στις προσωπικές μου αξίες. Υπερασπίζομαι τον κορυφαίο έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται. Θα πάρω τη δικογραφία κι αν αυτά που διαβάσω κι αξιολογήσω με την εμπειρία των 46 ετών ότι είναι κόντρα στις ηθικές μου αξίες, τότε θ’ αρνηθώ την εντολή. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον άνθρωπο αυτόν».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...