Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ ετοιμάζεται την Πέμπτη για την πειραματική θεραπεία ΒΙΝΤΕΟ

Για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η χορήγηση της πειραματικής θεραπείας στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει τη δική του μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Την ίδια θεραπεία είχε ακολουθήσει και ένα άλλο παιδάκι, ο Αντώνης από την Κύπρο.

Οι γονείς των δύο παιδιών μοιράζονται τώρα την ίδια αγωνία, σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Alpha. Τα παιδάκια που αγκάλιασαν όλη η Ελλάδα και η Κύπρος συναντήθηκαν στην πόλη των ΗΠΑ και γνώρισαν ο ένας τον άλλο.

Η μητέρα του μικρού Αντώνη, είπε: «Ετοιμάζεται για τη γονιδιακή θεραπεία, για τη μεγάλη του ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Ο κάθε γονιός που βρίσκει φως κι ελπίδα, είναι σαν να ξαναγεννιέται».

Η θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει προγραμματιστεί από τον διεθνούς φήμης ομογενή γιατρό, Βασίλη Δάρα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, στη Βοστόνη. Ο Αντώνης την έχει ήδη λάβει και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει για τις δύο οικογένειες, που σε αυτήν τη χρονική συγκυρία αντλούν κουράγιο η μια από την άλλη.

tempo24.news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...