Ο Μπακογιάννης όρισε τον αντικαταστάτη της Αλεξίας Έβερτ – Ποιος είναι ο νέος αντιδήμαρχος

Ο Μπακογιάννης όρισε τον αντικαταστάτη της Αλεξίας Έβερτ – Ποιος είναι ο νέος αντιδήμαρχος
Ο Μπακογιάννης όρισε τον αντικαταστάτη της Αλεξίας Έβερτ – Ποιος είναι ο νέος αντιδήμαρχοςΟ δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαφειάδης είναι ο αντικαταστάτης της Αλεξίας Έβερτ στον δήμο Αθηναίων με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Βαφειάδης ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ανέλαβε αρμοδιότητες που σχετίζονται με την άσκηση πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης και ιδίως με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, πλην του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου. Επίσης, του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν στα προγράμματα ΤΕΒΑ, «Στέγαση και Εργασία» του Υπουργείου Εργασίας, ΕΣΠΑ για διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας, καθώς και για τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως συνέπεια ενός σχολίου της κυρίας Έβερτ για τους διαδηλωτές του ΚΚΕ, τους οποίους είχε χαρακτηρίσει ως τρωκτικά και κατσαρίδες με αποτέλεσμα να «αναγκάσει» τον Κώστα Μπακογιάννη να την απομακρύνει από τα καθήκοντά της.

Διαβάστε επίσης: 

“Ξαναχτυπά” η Αλεξία Έβερτ με μια… επιθετική απολογία

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι της Αλεξίας Έβερτ

Παραιτήθηκε η Αλεξία Έβερτ μετά τα σχόλια για το ΚΚΕ

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να παραιτηθεί η Αλεξία Εβερτ από αντιδήμαρχος

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...