Ο Νίκος Αλιάγας στηρίζει Χαρίλαο Τρικούπη

Ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής που κάνει τεράστια καριέρα στη Γαλλία έκανε εμφάνιση φορώντας μπλούζα του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως αποκάλυψε το aixmi-news.gr.

Έναν δημοσιογράφο και παρουσιαστή που κάνει τεράστια καριέρα στη Γαλλία και είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη έχει οπαδό ο Χαρίλαος Τρικούπης. Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα. Ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής που ζει στην Γαλλία και θεωρείται τεράστιο όνομα στον τομέα του είναι φαν της ομάδας του Μεσολογγίου

Ο Νίκος Αλιάγας είναι πιστός οπαδός του Χαρίλαου Τρικούπη! Ο 50χρονος Έλληνας γεννήθηκε μεν στο Παρίσι, αλλά η καταγωγή του πατέρα του είναι από το Σταμνά Μεσολογγίου. Μάλιστα ο πατήρ Αλιαγάς φρόντισε να μεταδώσει την αγάπη του για το Μεσολόγγι στα παιδιά του και ο γιος Αλιαγάς επισκέπτεται πολύ συχνά τον τόπο αυτό.

Όπως αποκάλυψε aixmi-news.gr ο Νίκος Αλιάγας είναι υποστηρικτής και του μπασκετικού… καμαριού του Μεσολογγίου, του Χαρίλαου Τρικούπη. Είναι οπαδός της ομάδας και το σάιτ παρουσίασε φωτογραφία του 50χρονου δημοσιογράφου και παρουσιαστή στην οποία ο Αλιάγας φορούσε μια μπασκετική φανέλα που έγραφε «Μεσολόγγι basketball» και αναφερόταν φυσικά στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Το ρεπορτάζ το αναδημοσίευσε και η σελίδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο Facebook όπου ο σύλλογος μιλούσε για μεγάλη τιμή και ευχαριστούσε στον Αλιάγα για την προβολή που κάνει στη ομάδα στο εξωτερικό: 

Το post ανέφερε: «Μεγάλη τιμή για τη πόλη και το Σύλλογο μας!!! Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη προβολή που μας κάνει στο εξωτερικό»!!!

Πηγή: basketblog.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...