Σε δύο επεισόδια του σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» εμφανίζεται ο Ναυπάκτιος ηθοποιός Γιώργος Κατσάμπας. Το πρώτο, παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη (24/11) και το επόμενο θα το δούμε σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Οι επαφές με τους υπεύθυνους του σήριαλ, ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς αλλά, οι θεατρικές δεσμεύσεις του, η συμμετοχή στη ταινία της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετονκούμπο (η ταινία Rise έρχεται τον Απρίλιο του 2022) και η guest εμφάνιση του στο σήριαλ «Οι Αόρατοι» (έρχεται Ιανουάριο 2022), δεν του επέτρεψαν να εμφανιστεί στους προτεινόμενους ρόλους μέχρι σήμερα.

Στις «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται τον Δ/ντή Τραπέζης κ. Κυριαζή και δέχεται πιέσεις από τον Ακύλα Μεγαρίτη και τον Νομάρχη για να τους δώσει τα χρήματα που προορίζονταν για το έργο του αεροδρομίου καθώς ο ισχυρός εργολάβος της χούντας αποκαλύπτεται ακόμη μια φορά πως τα μεγαλεπήβολα σχέδια του έχουν μόνο το δικό του συμφέρον και οχι το καλό της Ελλάδας και της συγκεκριμένης περιοχής όπου είχε οραματιστεί το αεροδρόμιο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει σήμερα καθώς θα δούμε αν ο “Ναυπάκτιος” διοικητής της τραπέζης κ. Κυριαζής θα πει ναι στις πιέσεις που δέχεται και θα δώσει τα χρήματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...