Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Alpha, το πρωί της Παρασκευής (14/1). «Μία γλυκιά καλημέρα σε όλους. Φτιάξτε το καφεδάκι σας και ανοίξτε τα παράθυρα. Βέβαια, αν τα ανοίξετε σήμερα, δεν θα μείνει τάβλα μέσα στο σπίτι. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε το Happy Day, μόνο που η εισαγωγή δεν προήλθε από τα χείλη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά από ένα άλλο πρόσωπο.

Η κάμερα έκανε κοντινά πλάνα σε μία… γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μίνι φόρεμα και ψηλά τακούνια που θύμιζε το στιλ της παρουσιάστριας, ωστόσο στην πραγματικότητα ήταν… ο συνεργάτης της, Λευτέρης Μητσόπουλος. Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνισή του προκάλεσε γέλιο σε όλους στο πλατό αλλά και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ήταν συνδεδεμένη μέσω skype.

«Έπρεπε και εγώ σήμερα να βγω με ένα φλοράλ φόρεμα. Εν τω μεταξύ, βλέπω αυτές τις μέρες, που έχω βρεθεί με ελεύθερο χρόνο που δεν επέλεξα γιατί δεν μπορώ να είμαι και με άλλους ανθρώπους, οπότε είμαι απομονωμένη, βλέπω το “Manifest” στο Netflix που έχει κάποιες μεταφυσικές ανησυχίες. Άστα και τώρα βλέπω έτσι τον Λευτέρη και σε μία άλλη ζωή μπορεί να ήμουν έτσι» είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια του Happy Day και στη συνέχεια καλημέρισε τους τηλεθεατές. 

Απολαύστε τον:

πηγη ethnos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...