Ο Ορέστης Τσανγκ μιλάει για τα μηνύματα που δέχτηκε λόγω κορονοϊού – «Δεν είναι καθόλου αστείο»

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορονοϊό από την Κίνα».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος μίλησε για το παγκόσμιο πρόβλημα με τον κορονοϊό και αποκάλυψε πως στα social media του έστελναν μηνύματα και τον ρωτούσαν αν ο ίδιος έχει τον ιό, λόγω του ότι έχει καταγωγή από την Κίνα.

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορονοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

newsit.gr

.zappit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...