Ο Πέτρος Ψωμάς παρουσιάζει την Τετάρτη το όραμά του «για την Πάτρα του αύριο»

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς θα παρουσιάσει το όραμά του για την Πάτρα σε μία ανοικτή προεκλογική ομιλία που θα δοθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Royal – Παλαιό Πτωχοκομείο, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής του σπιράλ πρόκειται να μιλήσει «για την Πάτρα τού αύριο» και η δημοτική παράταξη απευθύνει δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή των Πατρινών στην εκδήλωση.

Θα παρουσιαστούν όλοι οι άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης, όπως προέκυψαν μετά από επίμονη τετραετή δουλειά και επεξεργασία, μέσα από τις πολυμελείς ομάδες εργασίας που διαθέτει το σπιράλ: #Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Κοινωνία, #Οικονομία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υποδομές, #Εθελοντισμός και #Νεολαία.

Το σπιράλ συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο με τρεις εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, διαθέτει μέλη και παρατηρητές σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Πατρέων και, από το 2019, λειτουργεί ως συλλογικότητα με Καταστατικό, δομές, διαδικασίες, γραφεία και μητρώο μελών. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πολιτική Γραμματεία και όλα τα μέλη του απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς για την αυριανή εκδήλωση. 

Πρόκειται για την αναλυτική παρουσίαση φιλοσοφίας, θέσεων και προτάσεων του σπιράλ προς τους δημότες της Πάτρας. Παράλληλα, όποιοι προσέλθουν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Πέτρο Ψωμά και τα στελέχη του σπιράλ. Για το δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, μετά την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου, θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να εκφράσουν προβληματισμούς και σκέψεις και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις για την πόλη και την προοπτική της.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, αλλά η Πολιτική Γραμματεία του σπιράλ αποφάσισε να την μεταθέσει χρονικά, με σεβασμό στο εθνικό πένθος και την ατμόσφαιρα οδύνης που έχει σκεπάσει τη χώρα μετά το δυστύχημα των Τεμπών.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...