Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

bb

Μεγάλη διάκριση για το μπάσκετ της Ναυπάκτου

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Ο Παπαχαραλάμπειος Αθλητικός Σύλλογος  «Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»  επιλέχθηκε μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα, στο πρόγραμμα  «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Η διοίκηση της ομάδας, μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της, καθώς αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από την ίδια, τους Προπονητές  και τους Αθλητές του συλλόγου. Άλλωστε, οι βασικοί στόχοι του ΠΑΣ Ναυπάκτου, εστιάζοντας στους αθλητές μικρότερων ηλικιών, βρίσκονται σε απόλυτη εναρμόνιση με τους στόχους του προγράμματος  «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».    

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας βασίστηκε σε ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, τα οποία στο σύνολό τους οδήγησαν στη δημιουργία μιας δυναμικής ομάδας 50 ακαδημιών από όλη την Ελλάδα, στην οποία όπως προαναφέραμε θα συμμετέχει και ο «ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ». Το εν λόγω πρόγραμμα θα επιτρέψει στις ομάδες να έχουν πρόσβαση σε προνόμια τα οποία θα τις βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Βασική παροχή του προγράμματος είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών, ενώ οι ομάδες θα προμηθευτούν υλικό προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.

Τι είναι οι «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», το οποίο υλοποιείται εφέτος για πέμπτη χρονιά, υποστηρίζει παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών από ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί αθλητές λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους, αθλητικό υλικό και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Στόχοι προγράμματος:

•             να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, δημιουργώντας πρώτα σπουδαίους ανθρώπους και μετά μεγάλους αθλητές

•             να εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού και τις ευγενείς αγωνιστικές αξίες

•             να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων

•             να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα

•             να διασφαλίσει ότι το αύριο του ελληνικού αθλητισμού βασίζεται σε γερά θεμέλια. 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...