Άμεση ήταν η απάντηση στον Δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης Πάμε Μπροστά Ανδρέα Κοτσανά από τον πρόεδρο της κοινότητας Μαμουλάδας:

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με αφορμή μια ανάρτηση του κ. Ανδρέα Κοτσανά όπου καταγγέλλει την άμεση παρέμβασή μας για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, πέντε τετραγωνικών μέτρων, μπροστά στο κοινοτικό γραφείο Μαμουλάδας απαντώ με τις παρακάτω σκέψεις:

Έπρεπε να διαμορφωθεί ο χώρος για να τοποθετηθεί το Χριστουγενιατικο δέντρο. Χρονικά περιθώρια δεν υπήρχαν. Υλικά υπήρχαν ακριβώς δίπλα από εργολάβο χορηγό. Εγώ, ως πρόεδρος του χωριού, μαζί με έναν κοινοτικό σύμβουλο και έναν εθελοντή ακόμα πήραμε τα φτυάρια, το φτιάξαμε και τοποθετήσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο στολίσαμε την επόμενη μέρα.

Κύριε Κοτσάνα, η παράταξη μας, η οποία εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία, αποτελείται από μια ομάδα νέων που δεν καθόμαστε σε ένα γραφείο και περιμένουμε να λυθούν τα μικροπροβλήματα του χωριού. Δίνουμε άμεσες λύσεις όπου αυτό είναι δυνατόν. Θέλουμε να είμαστε ενεργοί και αποτελεσματικοί όπως και αρκετοί άλλοι πρόεδροι στα χωριά της Ναυπακτίας. Και εσείς σαν αντιδήμαρχος, θυμάμαι, ήσασταν μαχητικός και δύνατε άμεσες λύσεις και δεν περιμένατε πότε θα αποφασίσει ο αργοκίνητος γραφειοκρατικός μηχανισμός. Στη θέση μου, το ίδιο θα έκανε κάθε αυτοδιοικητικός που αγαπά το χωριό του, το ίδιο κάνατε και εσείς όταν είχατε θέση ευθύνης.

Τώρα, από τη θέση της αντιπολίτευσης προσπαθείτε να βρείτε αστείες δικαιολογίες για να πλήξετε όσους βοηθούν στην διαδικασία των άμεσων λύσεων των μικρο προβλημάτων της καθημερινότητας. Παρακαλώ βρείτε άλλους τρόπους να αντιδικείτε με τους συναδέλφους σας δημοτικούς συμβούλους και αφήστε εμάς στα χωριά μας να προσφέρουμε τις καλές και εθελοντικές υπηρεσίες μας. Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός. Και ευτυχώς ακόμα υπάρχει εθελοντισμός στο χωριό μας. Αν αυτό εσείς το βλέπετε σαν νοοτροπία της δεκαετίας του 1960, δικό σας θέμα. Εμείς βλέπουμε μπροστά, διεκδικούμε, παραδειγματίζουμε και προχωράμε.

Γι’ αυτό μας αγαπάει ο κόσμος και μας ψηφίζει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...