Με βίντεό του από το σημείο της γέφυρας στο Δαφνόρεμα,στην ομώνυμη τ.κ.Δάφνης του δήμου Ναυπακτίας,ο Αν.Κοτσανάς καταγγέλει την απουσία εργασιών καθαρισμού του χειμάρρου εν όψει του επερχόμενου χειμώνα.

Η καταγγελία Κοτσανά

Στην ανάρτηση του πρώην αντιδημαρχου Περιβάλλοντος απαντά ο πρόεδρος της τ.κ.Δάφνης Ν.Σιτίστας δίνοντας την δική του εξήγηση για την εικόνα που παρουσιάζει ο χείμαρρος,αλλά και τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό,ο πρόεδρος της τ.κ.Δάφνης επισημαίνει:

Μετά την πρωινή ανάρτηση του κυρίου Κοτσανά που αφορά τον καθαρισμό του ρεύματος που διασχίζει την Δάφνη θέλω να ενημερώσω τα εξής:

1.Εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει ευρύς καθαρισμός του ρέματος από μηχανήματα του Δήμου και έως σήμερα έχουν βγει τουλάχιστον 25 φορτηγά με υλικό καί συνεχίζουμε! (Παραθέτω φωτογραφικό υλικό).

2.Στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται ο κύριος Κοτσανάς έχει επιχειρήσει να προσεγγίσει μηχάνημα του Δήμου για καθαρισμό πριν λίγες ημέρες αλλά δεν του επιτράπηκε η δίοδος απο συγκεκριμένη ιδιοκτησία.Παραταύτα σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο κύριο Κοτρονιά έχει βρεθεί εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης

3.Ο προηγούμενος καθαρισμός δεν ήταν το 2018 αλλά πολύ πριν και όχι ευρύς όπως γίνεται τώρα.

4.Η Κοινότητα έχει αποστείλει έγγραφο για καθαρισμό ρεμάτων τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια από 30/08/2020

5.Ο κύριος Κοτσανάς ως έμπειρος αυτοδιοικητικός όφειλε να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Κοινότητας από τον τοπικό Πρόεδρο και όχι να εκτίθεται παρασυρόμενος από διάφορους κακόβουλους!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...