Ο Σμπώκος απαντά με εξώδικο στην Βίκυ Σταμάτη για τον χαρακτηρισμό “τσάντα του Άκη εν άγνοια του”

Σε πόλεμο εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Γιάννη Σμπώκου και της Βίκυς Σταμάτη με τα βέλη να πλήττουν ουσιαστικά τον Ακη Τσοχταζόπουλο αφού ήταν  σαφής η αναφορά του στην υπόθεση των εκβιασμών ποινικών, μέσω βομβιστικών επιθέσεων, στην οποία είναι ελεγχόμενος ποινικά και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας. η διαμάχη ξέσπασε στη δευτεροβάθμια δίκη για  την υπόθεση με τις μίζες για τα γερμανικά υποβρύχια ,  οταν  ο πρώην διευθυντής  Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ Γιάννης Σμπώκος γνωστοποίησε πως έστειλε εξώδικο στη Βίκυ Σταμάτη.  Η εξέλιξη αυτή που πυροδοτεί εντάσεις στη δικαστική αίθουσα (απουσίαζε χθες ο κ. Τσοχατζόπουλος) έρχεται ακριβώς στην ολοκλήρωση της αποδεικτικής διαδικαςίας, η οποία σηματοδοτεί την πρόταση του εισαγγελέα επι της ενοχής ή όχι η οποία θα διατυπωθεί στις 14-06-2017.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
Το εξώδικο αφορά όσα είπε τόσο κατά τη διάρκεια της απολογίας της όσο και σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Εκεί ανέφερε πως «ένα πρόσωπο, που είχε άμεση σχέση με το περιβάλλον του άνδρα μου, μου είπε ότι πρέπει να απομακρύνει τον κ. Σμπώκο γιατί είναι η “τσάντα” του χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Αυτό έγινε το έτος 2000, που ο άνδρας μου ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας”

Τους ισχυρισμούς αυτούς, ο ίδιος χαρακτήρισε  “χυδαίους και ψευδείς”:  
«…Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η μέθοδος της εκτροπής της πίεσης και των ευθυνών σε άλλους χρησιμοποιήθηκε και στην γνωστή υπόθεση των εκβιασμών των γνωστών ποινικών και των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν εις βάρος της οικογένειάς μου και των συγγενών μου, με παρόμοια ψεύδη με αυτά της κ. Σταμάτη, προκειμένου να εκβιαστώ να τους δώσω χρήματα από αυτά που κι αυτή (καθόλου τυχαία) υποστήριξε τηλεοπτικώς ότι δήθεν έχω. Στην υπόθεση αυτή, όπως φυσικά γνωρίζει, ελεγχόμενος ποινικά είναι και ο σύζυγός της.”

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/283231-O-Smpokos-apanta-me-exodiko-sten-Biky-Stamate-gia-ton-charakterismo-tsanta-toy-Ake-en-agnoia-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...