Ο φαντομάς Σώρρας άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης (Έγγραφο)

Ζητά την αναστολή υπό όρους της ποινής του

Ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας, που στο άκουσμα της καταδίκης του σε οκτώ χρόνια φυλάκιση εξαφανίστηκε από προσώπου γης μαζί με την επίσης καταδικασμένη σύζυγό του, ζητά τώρα μέσω του δικηγόρου του να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του.

 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της Βαίας Ρουγκλίου.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.  Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του,.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα», τονίζοντας ότι δικάστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ο οποίος παρίστατο σε άλλη δίκη.

7885685

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/275862-O-phantomas-Sorras-askese-ephese-kata-tes-katadikastikes-apophases-Eggrapho ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...