Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στο Laλούν στο Μοναστηράκι

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στο Laλούν στο Μοναστηράκι Δωρίδος! “Γιορτάζουμε το τέλος του καλοκαιριού με τα καλοκαιρινά “Τραγούδια του Πεζοδρομίου” του, παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα και άλλα πολλά…”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σάββατο 31/8, στις 21:30
Προπώληση 10€
Γενική Είσοδος 12€

Αναλυτικά:

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΤΑ «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ»…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!

Είναι γνωστή η καλοκαιρινή συνήθεια να βρέχουμε το πεζοδρόμιο με το λάστιχο για να δροσίσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει κι ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα «Τραγούδια του Πεζοδρόμιου» του, την παράσταση που ξεσήκωσε τον περασμένο  χειμώνα το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Θα τα ταξιδέψει και θα τα βρέξει σε όλα τα νερά της ελληνικής επικράτειας, ψάχνοντας τους απανταχού του φίλους και «γείτονες».

Τραγούδια του Φοίβου παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και  τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο και ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.), σχηματίζουν μια συναυλία-μεγάλο τραγούδι, σαν μία ανάσα, στην πιο προσωπική ίσως ζωντανή πρόταση του τραγουδοποιού.

Μαζί του οι μόνιμα διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας και Χριστοδούλου, στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη!

Σε καλοκαιρινά κλαμπ , σε πλατείες και σε υπαίθρια θέατρα το «πεζοδρόμιο» φέτος βρέχεται, ξηλώνεται και  χορεύει!

Συντελεστές:

Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα 

Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς 

Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Management/Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Link:  foidel.gr 

FB: Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...