Ο Φ. Ιωάννου από την Ναυπακτία στο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.

Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της έλευσης του Φώτη Ιωάννου, ανακοινώνοντας επίσημα την σύναψη συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Μιχάλη Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τυπικό είναι πλέον το ζήτημα της έλευσης του Διεθνή σέντερ, που μόνο εμείς σας σκιαγραφήσαμε τις προηγούμενες μέρες και απομένουν κάποιες μικρές πινελιές, που ίσως προκύψουν από την αγορά που έχει ακόμα πολύ ανεκμετάλλευτο υλικό, που την δεδομένη χρονική στιγμή η φερεγγυότητα των νησιωτών κάνει πιο εύκολο το ενδεχόμενο προσέγγισης!

Αναλυτικά για τον Φώτη:

«Η διοίκηση του ΝΕΟΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Φώτη Ιωάννου στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Φώτης είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,88μ και αγωνίζεται στη θέση του guard.

Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε από τη Ναύπακτο, από όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου σημείωσε 2 ανόδους από την Α1 ΕΣΚΑΗ έως τη Β’ Εθνική, και έπειτα στον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου επίσης μέτρησε 2 ανόδους από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ στη Β’ Εθνική.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΓΣ Ελευθερουπολης και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου από τη Β’ στην Α2 Εθνική, ενώ μια χρονιά πριν πανηγύρισε με την ίδια ομάδα την άνοδο από την Γ’ εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

westbasket.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...