Ο Χάρης Γλωσσόπουλος στο nafpaktianews

Το nafpaktianews φιλοξενεί τον αρχηγό του Ναυπακτιακού Αστέρα Χάρη Γλωσσόπουλο στην διαδικτυακή συνέντευξη.

1. Πως ένιωσες όταν έμαθες πως η ομάδα ήταν κοντά στην  Δ’Εθνική αλλά η ΕΠΟ  είπεΟΧΙ; Πιστεύεις πως ο Ναυπακτιακός θα ανέβει στην Δ’ Εθνική τελικά;

 

Σίγουρα χαρήκαμε όλοι μας πάρα πολύ αλλά αυτή η απόφαση θα μας δώσει πιο πολύ δύναμη για την συνέχεια μαζί με τα παιδιά και τον προπονητή μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας, και αυτός είναι ο Αστέρας να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

 

2. Γιατί αποφάσισες να παραμείνεις στον Ναυπακτιακό και να αγωνιστείς στο τοπικό πρωτάθλημα;

Πάνω απ’ όλα η αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος. Είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του Ναυπακτιακού γιατί τα τελευταία δυο χρόνια έχω πιστέψει και έχω πονέσει για αυτή την ομάδα…

 

3.Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Το κλίμα στην ομάδα για μένα είναι το Α και το Ω και αυτό ξεκινά  μέσα από τα αποδυτήρια για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.Όλοι οι παίχτες είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι ο 3ος μου χρόνος στην ομάδα και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά  είναι πως όλοι μας εκεί μέσα είμαστε και νιώθουμε μια οικογένεια, όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό από τον μεγαλύτερο έως και τον μικρότερο.

 

4. Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο και πιο το αδύνατο;

Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω εγώ αυτό το κρίνει ο κόσμος και ο προπονητής μου όσο για το αδύνατο μου σημείο θα πρέπει να μιλήσεις με τον γυμναστή μου που σίγουρα θα το ξέρει καλύτερα..

 

5.Έχεις κάποιο γούρι που δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ;

Κάποιο γούρι…;;; Έχω αλλά αυτό δεν φαίνεται και δεν το έχω πάνω μου και αυτό είναι η γυναίκα μου..



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...