Πάμε στοίχημα: Προβάδισμα στο… ημίχρονο για Άρσεναλ (video)

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με δράση σε όλη την Ευρώπη. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Σούπερλιγκ, Αγγλία, Ισπανία και Αυστρία, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr!

Καλύπτει το χάντικαπ η Λα Κορούνια
Ξεκινάμε με το παιχνίδι Λα Κορούνια – Οσασούνα, στο οποίο θα επιλέξουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Ντεπορτίβο, σε απόδοση 2.02 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λα Κορούνια με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Λα Κορούνια κερδίσει με ένα τέρμα διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Μπορεί η Λα Κορούνια να άγγιξε το θαύμα την προηγούμενη αγωνιστική, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2. Το συγκρότημα του Γκαριτάνο δεν μπόρεσε να δώσει έτσι συνέχεια στην εντυπωσιακή νίκη (5-1) επί της Σοσιεδάδ. Από την άλλη πλευρά, σε έναν επιθετικό μονόλογο της Μπαρτσελόνα, η Οσασούνα δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-3 στο El Sadar.. Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την ουραγό του πρωταθλήματος, που γνώρισε την έκτη σερί της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει σημειώσει φέτος μόλις μια νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ συνολικά έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Ντέρμπι στο Μάντσεστερ
Συνεχίζουμε με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αν και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της και δεν δικαίωσε όσους πίστευαν πως θα ξεσπάσει μετά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας της Γουότφορντ. Στον αντίποδα, σερί ήταν και πάει για την Άρσεναλ, η οποία παρέμενε αήττητη επί 14 αγωνιστικές (10-4-0), αλλά έμελλε να σταματήσει στο «Γκούντισον Παρκ» όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Έβερτον, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Πολύ σπουδαίο ματς το σημερινό,περιμένουμε, ότι η Άρσεναλ θα κερδίζει στο ημίχρονο.
Προβάδισμα ο Λεβαδειακός
Επόμενη πρόταση, ο 1 DNB σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Λεβαδειακός – Πανιώνιος. Οκτώ γκολ «μάζεψε» ο Λεβαδειακός στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Λογικά αποτελέσματα οι ήττες, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν «χάλασε» τους Βοιωτούς, οι οποίοι βέβαια έχουν δίκαιο να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία και στα δύο ματς. Κόντρα στην ΑΕΚ αναγκάστηκαν να παίξουν από πάρα πολύ νωρίς με 10 παίκτες, το 1-0 τους υποχρέωσε να «ανοιχτούν» και το 2-0 στο 50’ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, απόλυτη ανάγκη είχε τη νίκη ο Πανιώνιος την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να την πάρει με αγχωτικό και νευρικό τρόπο κόντρα στην Κέρκυρα (1-0). Μέτριο ποιοτικά το ματς, οι περισσότερες φάσεις ήταν για τους κυανέρυθρους, που επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από καιρό. Ενισχυμένος βγήκε ο Μιλόγιεβιτς, αφού το αποτέλεσμα επανέφερε την ηρεμία στη Νέα Σμύρνη μετά από διαδοχικές αποτυχίες και κυρίως το «στραπάτσο» με τον Κισσαμικό (3-0). Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα σήμερα.
Άλταχ με κάλυψη
Τελευταίο προγνωστικό από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο 1 DNB σε απόδοση 2.00 στο ματς Άλταχ – Ραπίντ Βιέννης. Έστω και με ανατροπή η Άλταχ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βακ Πέλετς, επικρατώντας με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 49’ πίσω στο σκορ, όμως ανέβασε στροφές και με τέρματα των Πρόκοπιτς (66’) και Μαχόπ (90+) πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για την Άλταχ που άφησε πίσω της την ήττα από τη Σάλτσμπουργκ (4-1), η οποία και είναι η μοναδική στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Η Ραπίντ, από την πλευρά της, είχε εύκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ριντ, της οποίας επικράτησε άνετα με 3-1. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όπου συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη. Στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -12 από την πρώτη τριάδα, δεν θυμίζει σε τίποτα φέτος την ομάδα των προηγούμενων χρόνων και έχει δύσκολο έργο σήμερα.
Ευκαιρία για ΠΑΟΚ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +8.5 του ΠΑΟΚ, σε απόδοση 1.90. Σήμερα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον ΠΑΟΚ που θα παίξει μπροστά στον κόσμο του ο οποίος θα γεμίσει το κλειστό της Πυλαίας, καθώς ο Ολυμπιακός ταξίδεψε «λαβωμένος» στην Θεσσαλονίκη. Δεδομένη είναι η απουσία του Χάκετ που μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν όμως ο Ολυμπιακός έφυγε με δύο νέα προβλήματα από το Κάουνας, τους τραυματισμούς του Πρίντεζη και του Σπανούλη. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα παίξει κανείς από τους δύο διότι εκτός του φόβου υποτροπής υπάρχει και η «διπλή» αγωνιστική της Euroleague την ερχόμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα την Τρίτη και την Μπάμπεργκ την Πέμπτη. Οι τρεις αυτές απουσίες αποδυναμώνουν τον πρωταθλητή και δίνουν ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη και να νικήσει, ή, τουλάχιστον, να υπερασπισθεί το πλεονέκτημα των 8.5 πόντων.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 50€ σε κάρτες για να παίξετε στοίχημα!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...