Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, μιλάει για πρώτη φορά για την εμπειρία της πατρότητας, και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και εκεί τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «το Πρωινού».

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά πατέρας και, αναμφίβολα, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

«Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε πως «δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς. Πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια, αυτά τα πράγματα έρχονται».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ταξίδεψε με τους άλλους κριτές για Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθούν μέρος των γυρισμάτων του τελικού του MasterChef.

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...