Πάρτι σε beach bar στη Χαλκιδική εξετάζουν ως εστία διασποράς του κορωνοϊού

Αιτία να νοσήσουν δεκάδες άτομα νεαρής ηλικίας φαίνεται ότι ήταν ένα beach bar που έγινε στη Χαλκιδική – Από άτομο που μετείχε στο πάρτι ξεκίνησε η διάδοση της νόσου και στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι

Σε εστία μεγάλης διασποράς της νόσου φαίνεται ότι εξελίχθηκε μία συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής.

Στη συναυλία φέρεται ότι βρέθηκαν  2.000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, με πολλούς εξ αυτών να καταγράφονται ως κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, που μετέβη εσπευσμένα στο Ασβεστοχώρι, μετά την είδηση ότι 36 άτομα που μένουν ή εργάζονται σε οίκο ευγηρίας είναι φορείς του ιού, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η μετάδοση έγινε από νεαρό που παρευρέθηκε σε συναυλία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, θετικοί βρέθηκαν και τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά, καθώς και αθλητής από επαγγελματική ομάδας ποδοσφαίρου. Εργαζόμενους κατήγγειλε στο thestival ότι ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια, ωστόσο κάποιοι το θεώρησαν λάθος και μίλησαν.

Την ίδια ώρα γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης δηλώνει στο thestival: «Θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κατεβάσουν το κασέ τους. Δεν γίνεται να ζητάνε 20.000 για μια συναυλία. Από που θα βγουν αυτά τα λεφτά. Αναγκάζονται οι επιχειρηματίες να βάλουν στα μαγαζιά τους περισσότερο κόσμο για να μην πτωχεύσουν. Δίνουμε ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες».\

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...