Πάσχει από ηπατίτιδα C η Αντζελίνα Τζολί;

Πάσχει από ηπατίτιδα C η Αντζελίνα Τζολί;
Άφωνοι έμειναν όσοι διάβασαν το πρωτοσέλιδο του National Enquirer, το οποίο αναφέρει ότι η Αντζελίνα Τζολί πάσχει από ηπατίτιδα C
Το δημοσίευμα του περιοδικού τονίζει πως η σταρ του σινεμά έχει φτάσει 43 κιλά και έχει όλα τα συμπτώματα της συγκεκριμένης ασθένειας. Ωστόσο το ίδιο δημοσίευμα γνωστοποιεί πως οι φίλοι της φοβούνται ότι κόλλησε τον ιό όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία και ήταν εθισμένη στην ηρωίνη καθώς άλλαζε συχνά πυκνά τους ερωτικούς της συντρόφους.

“Η εξασθενημένη Angelina Jolie, δείχνει σημάδια της θανατηφόρου ασθένειας, ηπατίτιδα C και οι φίλοι της ανησυχούν ότι η ευαίσθητη καλλονή θα χρειαστεί σύντομα μεταμόσχευση συκωτιού” αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό. Η συγκεκριμένη είδηση προέκυψε λόγω της εξουθενωμένης εμφάνισης της ηθοποιού το τελευταίο χρονικό διάστημα. “Η Angelina έχει ισχυρούς πονοκεφάλους, έχει υποστεί αφυδάτωση και παραπονιέται για έντονες ζαλάδες. Δεν έχει καθόλου όρεξη για να φάει και δείχνει να μην έχει καθόλου ενέργεια” τονίζει στο περιοδικό πρόσωπο που επικαλείται ότι είναι από το φιλικό κύκλο της ηθοποιού.

Μέχρι στιγμής πάντως η ίδια κρατά στάσης σιωπής και δεν έχει διαψεύσει την είδηση.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...