Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα έναν 92χρονο και μία 13χρονη η οποία προσπάθησε να του αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο», ανυποψίαστος ο άνδρας βγήκε από την κεντρική είσοδο του κτηρίου και ξαφνικά μπροστά του εμφανίστηκε η 13χρονη. Τον πλησίασε και χωρίς δεύτερη σκέψη του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής. Ο 92χρονος την απέφυγε όμως εκείνη δεν σταμάτησε την «πολιορκία», προβαίνοντας μάλιστα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Ο υπερήλικας σαστισμένος, επιχείρησε να απομακρυνθεί, όμως η ανήλικη τον σταμάτησε και ασκώντας του σωματική βία, κατάφερε και έβαλε το χέρι της στην τσέπη του παντελονιού του και άρπαξε το πορτοφόλι του, που περιείχε 30 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, και τράπηκε σε φυγή, έχοντας τραυματίσει στα χέρια το θύμα.

Αυτόπτης μάρτυρας του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν η κόρη του 92χρονου που εκείνη την ώρα, ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της, αντελήφθη το στενό μαρκάρισμα της ανήλικης στον υπερήλικα πατέρα της. Άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσέτρεξε για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άρχισαν της αναζητήσεις για τον εντοπισμό της δράστιδας, η οποία τελικώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πάτρας και εν συνεχεία αναγνωρίστηκε από το θύμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...