Πάτρα: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μαντρότοιχο – Χάλασε το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον τραυματία οδηγό

Πάτρα: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μαντρότοιχο – Χάλασε το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον τραυματία οδηγό
Πάτρα: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μαντρότοιχο - Χάλασε το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον τραυματία οδηγό


17/02/2020 – 18:47

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Δεμένικα Πάτρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός, ξέφυγε από την πορεία του, “καβάλησε” το πεζοδρόμιο, εκτινάχθηκε και ακινητοποιήθηκε πάνω σε μία μάνδρα.

Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε, ενώ ήταν ευτύχημα πως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πεζοί στο συγκεκριμένο σημείο, σε έναν δρόμο, που είναι στενός και πολυσύχναστος.

Πέρα από τα παραπάνω, η ιστορία είχε ακόμα πιο… απίθανη συνέχεια, καθώς το ασθενοφόρο που έφτασε για να παραλάβει τον νεαρό και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δεν μπορούσε να πάρει μπροστά, ακόμα και μετά τη βοήθεια που επιχείρησνα να προσφέρουν, σπρώχνοντας, οι κάτοικοι της περιοχής.

πατρα τροχαιο

Έτσι, αναγκάστηκαν έτσι να καλέσουν άλλο ασθενοφόρο το οποίο καθυστερούσε να φτάσει. Ο τραυματίας οδηγός, που είχε γεμίσει αίματα, βρισκόταν ήδη για περισσότερη από μισή ώρα χωρίς ουσιαστική βοήθεια κι έτσι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βάλουν μπροστά το… πρώτο ασθενοφόρο, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν μηχανικό, μόνιμο κάτοικο της συνοικίας, που κατόρθωσε, τελικά, να ξεκινήσει το όχημα.

Ο τραυμαυτισμένος οδηγός γεμάτος από αίματα ήταν για παραπάνω από μισή ώρα στο σημείο και τελικά αφού δεν ερχόταν ασθενοφόρο, οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησε τη βοήθεια μηχανικού που διαμένει στην συνοικία και ο οποίος κατόθρωσε να το βάλει μπρος.

πατρα τροχαιο

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...