Πάτρα: Εν αναμονή αποτελεσμάτων για κορονοϊό άτομα στο Νοσοκομείο Ρίου – Τι δηλώνει στο o Λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος

bb

Δηλώσεις στο tempo24.news

Συνεχής είναι η προσέλευση ατόμων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, που ενημερώνουν το ιατρικό προσωπικό και ζητούν να ελεγχθούν για τον κορονοϊό, καθώς εκτιμούν πως εμφανίζουν τα συμπτώματα ή έχουν ταξιδέψει προσφατα στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το μεσημέρι της Παρασκευής δυο άτομα παρέμεναν σε ειδικό θάλαμο το Νοσηλευτικο ίδρυμα, που έχει οριστεί ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό για την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, αναμένοντας τα αποτελέσματα των δειγμάτων τους που έχουν αποσταλεί για έλεγχο.

Είναι πολλοί αυτοί που συχνά πλέον προσέρχονται για έλεγχο, καθημερινά δήλωσε στο tempo24.news, ο Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος της ομάδας “κρούσης” του κορονοϊού. Άλλοι παραμένουν σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και άλλοι αποχωρούν για το σπίτι τους μέχρι την ανακοίνωση των ελέγχων.

“Ερχονται διάφορα περιστατικά. Η εικόνα που εμφανίζουν είναι άριστη. Ελέγχονται είτε στο νοσοκομείο, είτε στο σπίτι τους”, δηλώνει ο κ. Γώγος προσθέτοντας πως στην πλειοψηφία τους πρόκειται για “ελαφρύτατες περιπτώσεις”.

1531832_568906676531296_942111185_n.jpg

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...