Πάτρα: Να μη ζήσει κανένας γονιός τέτοια εμπειρία- Η επιστολή του πατέρα του 17χρονου που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ

Ο συμπολίτης, Χ. Κ., περιγράφει με μια συγκινητική επιστολή του την περιπέτεια που έζησε με τη σύζυγό του και τον 17χρονο γιο του, που ασθένησαν από κορωνοϊό και νοσηλευτήκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. «Ελπίζω να μη ζήσει κανένας γονιός μια τόσο τραγική εμπειρία να μαθαίνει ότι το παιδί του βρίσκεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση που να χρήζει εισαγωγής στη ΜΕΘ! Δυστυχώς υπήρξα θύμα αυτής της απαίσιας πραγματικότητας την ώρα που ήδη η σύζυγός μου πάλευε με έντονα συμπτώματα πνευμονίας, εξαιτίας του ιού στην παθολογική κλινική του Ρίου.

Επιπρόσθετως, εκτός των άλλων είχα να διαχειριστώ τόσο την αδιακρισία όσο και διασπορά ψευδών ειδήσεων μέρους των ΜΜΕ, ειδήσεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρό παράγοντα επιδείνωσης για την εξαιρετικά εύθραυστη υγεία της συζύγου μου. Μέσα σε αυτή τη δίνη των γεγονότων και ενώ οι φόβοι μου για την πορεία της υγείας του γιου μου πολλαπλασιάζονταν, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ υπερέβαλαν εαυτούς και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην καταστεί αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Η πληροφόρηση επίσης και από τους γιατρούς και από τους νοσηλευτές ήταν πάντα επαρκής, συνειδητοποιώντας την τεράστια αγωνία μου. Σε κάθε κλήση μου ήταν συνεχώς υποστηρικτικοί και διεπίστωσα ότι η φροντίδα που παρείχαν στον γιο μου ήταν η ίδια που θα προσέφεραν και στο δικό τους παιδί! Η προσπάθεια που έκαναν να διατηρήσει ο μικρός μου την ψυχραιμία του, την ηρεμία του και τη αισιοδοξία του ήταν συγκλονιστική! Τους ευχαριστώ ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου για όλα όσα έκαναν για αυτόν!

Ας γίνει γνωστό σε κάθε Αχαιό, ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, πέραν του ότι είναι αξιόλογοι επιστήμονες, λειτουργούν με αυταπάρνηση, διαθέτουν ανθρωπιά και ενσυναίσθηση! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και θα είμαι πάντοτε ευγνώμων».

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...