Πάτρα: Περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ σε πλατείες και πάρκα – “Επιστρέψτε σπίτια σας” ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

bb

υνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, για την αποτροπή συναθροίσεων στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθει για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Το πρωί του Σαββάτου εποχούμενες περιπολίες βρέθηκαν στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, με τους αστυνομικούς να συστήνουν κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα που εντόπισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα εκ νέου έκκληση απεύθυνε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στους πολίτες να μη βγαίνουν μαζικά στους κοινόχρηστους χώρους.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται  “μην βγαίνουν για βόλτα, πεζοπορία ή γυμναστική στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου και κυρίως στο Νότιο Πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο και στην Πλαζ, παρά μόνο αν είναι μόνοι τους και σε ασφαλή απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλον.Τέλος, καλεί τον Πατραϊκό λαό να ακολουθεί τις οδηγίες που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς με υπευθυνότητα, ψυχραιμία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πανικός, όπως και η αδιαφορία, είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.”

tempo24.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...