Πάτρα: 20.000 ευρώ η ταρίφα για να σώσει το παιδί της από “μαϊμού” τροχαίο – Μια σύλληψη

Πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της μια σακούλα που περιείχει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που είχε λάβει  προκειμένου να “σώσει” το γιο της που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο “μαϊμού”.

Αλλοδαπή πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Το θύμα όταν αντελήφθη ότι είχε μπεί στο στόχαστρο απατεώνων, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Μετά από συντονισμένες έρευνες άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν τη γυναίκα και τη συνέλαβαν. Στην κατοχή της βρέθηκαν και τα χρήματα. Αναζητείται ο συνεργός της. 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Πατρινή δέχεται τηλεφωνική κλήση στην οποία άνδρας προσποιούμενος τον Αστυνομικό, την ενημερώνει πως ο γιος της έχει εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και για να μην “μπλέξει” θα πρέπει να τους δώσει 20.000 ευρώ. Το ραντεβού κλείνεται. Στο σπίτι της έντρομης μητέρας, φθάνει μια γυναίκα – αλλοδαπή – και της ζητά να της πετάξει τη σακούλα με τα χρήματα από το μπαλκόνι, όπως και έγινε. Στη συνέχεια η αλλοδαπή τρέπεται σε φυγή και εξαφανίζεται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...