Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση για την πρωτοχρονιά στο Nammos του Ντουμπάι

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στα δημοσιεύματα για την πρωτοχρονιά του 2021 στο Nammos του Ντουμπάι

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τους Έλληνες celebrities οι οποίοι ταξίδεψαν στο Ντουμπάι τις γιορτές, την ώρα που στη χώρα μας ισχύει lockdown, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας που πέρασε την Πρωτοχρονιά του 2021 στο Ντουμπάι μίλησε στο enikos.gr και ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το εν λόγω ταξίδι, το οποίο όπως είπε ήταν επαγγελματικό.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είμαι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».

«Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επιστρέψουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Ντουμπάϊ θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο. 

Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Παρότι ανακοινώνει καθημερινά πολλά κρούσματα, το Ντουμπάι θεωρείται covid free, δεν έχει μέτρα lockdown και τα μαγαζιά εστίασης λειτούργησαν κανονικά με ξέφρενα πάρτι και μουσικά σόου. Επώνυμοι Έλληνες της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού χώρου διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο περίφημο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos. Το χλιδάτο ρεστοράν έχει ανοίξει στην παραλία Τζουμέιρα, που αποκαλείται η «Ελβετία του Περσικού Κόλπου».

Στο πανάκριβο club restaurant – το οποίο έχει επισκεφθεί και ο πρίγκιπας του Ντουμπάι, Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ – έλαβε χώρα ένα εκρηκτικό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον «μύθο» του ελληνικού «Privilege», Βασίλη Τσιλιχρήστο.

ethnos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...