Πήρε βαθμό στην Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας της Κέρκυρας ανάμεσα στους Φαίακες και τον Παναιτωλικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα φυσιολογικό, καθώς οι δύο τερματοφύλακες είχαν κατεβάσει «ρολά» και δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους επιθετικούς να πανηγυρίσουν.

Όλες οι συγκινήσεις του πρώτου ημιχρόνου συμπυκνώθηκαν στο διάστημα από το 34ο ως το 39ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 34΄, όταν το σουτ του Ρέι κατέληξε στο δοκάρι κι αφού η μπάλα βρήκε στον Σπίνουλα κι άλλαξε πορεία.

Στο 37΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τσοκάνη, όμως ο Κυριακίδης μάντεψε την πρόθεση του Τουράμ και πέφτοντας στη σωστή γωνία του απέκρουσε την εκτέλεση, στο 39΄.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο 0-1 στο 60΄, όταν μετά τη συνεργασία Παπαδόπουλου-Ρόσα και πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο Κουτζαβασίλης. 

Στο 82΄ ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με γροθιές το σουτ του Λόπες, ενώ στο 89΄ ο γκολκίπερ της Κέρκυρας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου, σφραγίζοντας τη μοίρα αυτού του αγώνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Κεϊτά, Σιόντης, Γκομέζ, Ντιογκό (68′ Ντουαλά), Γκομέζ (83′ Γεωργίου), Κόντος (60′ Παμλίδης), Τουράμ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (46′ Ροντρίγκες), Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (46′ Μπράβο), Ρέι, Ρόσα (84′ Μουνιός), Λόπες, Παπαδόπουλος.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/272466-Pere-bathmo-sten-Kerkyra-o-Panaitolikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...