Πήρε την Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπάρλος

bb

Τρίτη αλλαγή φρουράς στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, αφού μετά την Παναχαϊκή Συμμαχία και τον Σάκη Καλογερόπουλο ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα (14/2) η εποχή Γιώργου Μπάρλου.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε οριστική συμφωνία, όπως από το πρωί κατ’ αποκλειστικότητα είχε γράψει το sportin.gr, σε δύο διαδοχικά ρεπορτάζ, εδώ κι εδώ.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος και ο Γιώργος Μπάρλος συμφώνησαν σε όλα, παρουσία των νομικών τους συμβούλων, Χάρη Γρηγορίου και Κώστα Κρεμμύδα αντίστοιχα.

Ο Μπάρλος παίρνει το 52% των μετοχών της ΠΑΕ (άγνωστο με τι οικονομικό αντάλλαγμα) με προοπτική να αποκτήσει και τις ιδρυτικές, το καλοκαίρι, αυξάνοντας το ποσοστό του στο 70%.

Οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Παρασκευή, δοθέντος ότι από Δευτέρα έως Πέμπτη θα απουσιάζει ο δικηγόρος του Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας, στο εξωτερικό (έχει υποχρεώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο).

Ο Γιώργος Μπάρλος μπαίνει φουριόζος στην Παναχαϊκή. Έχει σημασία να τονιστεί πως η αγάπη του για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μην περοριστεί στο μάνατζμεντ, αλλά να προβεί τελικά στην αγορά της ΠΑΕ!

Ο Μπάρλος μοιάζει αυτή τη στιγμή ο μόνος Πατρινός που μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά την ΠΑΕ, έχοντας αποδείξει και από την ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο (Ατρόμητος) την αγάπη του για την πόλη και χώρο.

Sporrin

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...