Πίνγκ πόνγκ και σκάκι από τον Α.Σ.Ο.Ν.

Με οργανωτική επιτυχία και 42 συμμετοχές διεξήχθη από τις  30/6/12 έως 2/7/12 στην αίθουσα ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ  το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ από τον ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ. Οι αγώνες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα με τη διεξαγωγή των τελικών. Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε δυο ηλικιακές κατηγορίες με αξιοσημείωτο το γεγονός πως στην μικρότερη κατηγορία – κάτω των 16 ετών- υπήρξαν και οι περισσότερες συμμετοχές  (26). Αυτό που μέτρησε ωστόσο ήταν το γεγονός πως η αίθουσα Ναυπακτία συγκέντρωσε πολλούς νέους και νέες της πόλης μας,  που έπαιξαν πινγκ πονγκ στα 4 τραπέζια που διέθετε ο ΑΣΟΝ – ΕΠΑΧΤΟΣ  και απέδειξαν με την παρουσία τους  πως και η επιτραπέζια αντισφαίριση μπορεί να έχει μέλλον στην πόλη μας. Όσον αφορά τους νικητές στην μικρότερη κατηγορία νικήτρια αναδείχθηκε η Ευαγγελία Οικονόμου (Α.Σ. Βούλας) τη 2η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Πελέκης (ΑΟ Διογένης Πατρών) και την 3η ο Άγγελος Στάικος (ΑΟΦοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιά).
Στη  μεγαλύτερη κατηγορία νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Καραταράκης, τη 2η θέση κατέλαβε ο Κώστας Κόκλας και την 3η θέση ο Ανδρέας  Σταμούτσος. Στον πρώτο  νικητή απονεμήθηκε κύπελλο και μια επαγγελματική ρακέτα ενώ και στους 6  νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια. Μετά το τέλος του τουρνουά ακολούθησαν και αγώνες επίδειξης όπου οι μικροί «Οικονόμου- Πελέκης»  επικράτησαν με 3-1 σετ των μεγάλων (Καραταράκης – Κόκλας), ενώ παρόμοια εξέλιξη είχε και ο άτυπος τελικός με την πρώτη νικήτρια στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Οικονόμου να επικρατεί με 3-1 σετ του πρώτου νικητή Νίκου Καραταράκη της κατηγορίας των άνω των 16 ετών.
Εκτός από το πινγκ πόνγκ όμως αγωνιστική δραστηριότητα υπήρξε την περασμένη εβδομάδα και στο σκάκι  καθώς 4 νεαροί σκακιστές (Κούρογλου Κ., Κρίτσας Β., Κρίτσας Γ., Μαυρομύτης  Ι.) και 3 σκακίστριες (Μπανιά Α., Κατσιγιάννη Κ., και Μπανιά Ε.) συμμετείχαν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ. Στους αγώνες αυτούς που αποτελούν την κορυφαία διοργάνωση για το ατομικό νεανικό σκάκι συμμετείχαν συνολικά 375 σκακιστές.
........


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...