Παιδική παράσταση από τόν Σύλλογο Καταφυγιωτών

Γράφει ο Φίλιππας θεοδωρόπουλος

Παιδική παράσταση δυο ώρες με κλόουν  και διάφορες μπαλωνοκατασκευες απόλαυσαν  οι λιλιπούτειοι πιτσιρικάδες  του Kαταφυγίου. Με αγωνία περιμένανε την Δευτέρα  να τελειώσει η θεία  λειτουργία   για να βρεθούν στην παράσταση  να παίξουν και να γελάσουν   με τους κλόουν αλλά και την ώρα που θα μοιραστούν  τα παιχνιδάκια,  όπως  πριν δυο χρόνια.   Μετά το  τέλος της εκκλησίας οι δυο κλόουν περιφέρονταν ανάμεσα στο κοινό για να  τους εντοπίσουν οι πιτσιρικάδες και ακολουθώντας τους οδηγηθήκαν στη πλατεία όπου και άρχισε η παράσταση, Τα πιο μικρά  που δεν περπατούσαν τα έφεραν οι γονείς τους   για να παρακολουθήσουν την παράσταση, αλλά και ίδιοι οι γονείς όπως βλέπεται με ενδιαφέρον. 

Είναι αφάνταστη  ικανοποιήσει για όλους μας όταν μπορούμε να       δώσουμε να προσφέρουμε  λίγες ώρες  γέλιο και χαρά σ’ αυτά τα όμορφα προσωπάκια  στο χωριό τους. Ταυτοχρόνως τους κινείς και το ενδιαφέρον τους να ξαναβρεθούν στο χωριό τους, η έστω να θυμούνται κάτι διαφορετικό.  Στο τέλος μοιράστηκαν διάφορα παιχνίδια όπως, αυτοκινητάκια, κούκλες, σχοινάκια, στεφάνια χουλα χουπ και άλλα.

Για όλα αυτά συνέβαλαν με μεγάλη προθυμία οικονομικά οι συγχωριανοί μου κύριοι Δ. Πριόβολος, Α. Ζορμπάς, K. Σιτοκωσταντίνου, Γ.Πριόβολος, και Αλ Παπαδογεωργόπουλος.
Προσωπικά  τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Του χρόνου κάτι καλύτερο ίσως έχουμε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...