ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ:Εσκεμμένη και εμμονική η επιλογή της δημοτικής Αρχής για «δια περιφοράς» συνεδρίαση την Παρασκευή-Δε συμμετέχουμε

Εσκεμμένη και εμμονική χαρακτηρίζει την απόφαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για διεξαγωγή διά περιφοράς συνεδρίαση του συμβουλίου της Παρασκευής η δημοτική παράταξη Πάμε μπροστά η οποία και αυτή με τη σειρά της δηλώνει ανοιχτά ότι θα απέχει από τη συνεδρίαση.

Δείτε την επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Ανοιχτή επιστολή
Προς: Τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ:Δήλωση Μη Συμμετοχής μας στο αυριανό “δια περιφοράς” Δημοτικό Συμβούλιο.

κ.Πρόεδρε η αυριανή σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου “δια περιφοράς”θεωρούμε ότι είναι από μέρους σας άλλη μια εσκεμμένη και εμμονική επιλογή, που έχει ως μοναδικό στόχο τη “φίμωση” του συνόλου της αντιπολίτευσης.
κ.Πρόεδρε λόγω του ότι ο “κόμπος έχει φτάσει στο χτένι” και η απαξίωση του θεσμού από πλευράς σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αρνούμαστε συνειδητά να συμμετάσχουμε σε αυτή την ελλιπή διαδικασία, που ουσιαστικά την καθιστά εκ προοιμίου μια “βουβή διεκπεραίωση” ψηφίζοντας με email “ναι ή όχι” σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα για ανακοινώσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
Η απόφαση μας αυτή ελήφθη διότι δεν διανοούμαστε σε καμία περίπτωση να “νομιμοποιήσουμε” με την συμμετοχή μας μια συνεδρίαση “παρωδία” όπως είναι η αυριανή.

                   Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, 
                   Κοτσανάς Ανδρέας 
                   Ασημακόπουλος Νικόλαος 
                   Καλαβρουζιώτη Παναγιώτα


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...