ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας-Έκθεσης διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας – Έκθεσης εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη (06/06/2017) οι υποψήφιοι στα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ.

Ανακοινώθηκαν τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σε κείμενο του Έλληνα λογοτέχνη, Γιώργου Θεοτοκά από το βιβλίο «ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ» και κλήθηκαν να γράψουν ένα άρθρο που αφορούσε στις συγκρούσεις μεταξύ εφήβων και ενηλίκων στο οικογενειακό περιβάλλον.
Δείτε το θέμα της έκθεσης ΕΔΩ

Αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, που θα εξεταστούν, επίσης, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ

Στις 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2017 των ΓΕΛ θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας. Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού (9-14/6) και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της Βιολογίας (16/6 και Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού) και Μαθηματικά και Ιστορία (19/6).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και της Δ΄ τάξης εσπερινών Γενικών Λυκείων έτους 2017 είναι το εξής:

gel

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας έτους 2017 είναι το εξής:

epal

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή σε Τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και των Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης, για τα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα είναι το εξής:

eidika mathimata

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  • μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ.,
  • μέχρι τις 14.30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
  • των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...