Παπούλιας: Να παίρνονται κεφάλια για εμπλοκή σε υποθέσεις διαφθοράς

Παπούλιας: Να παίρνονται κεφάλια για εμπλοκή σε υποθέσεις διαφθοράς
 Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίσθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της καθιερωμένης συνάντησης για ανταλλαγή ευχών με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την ελπίδα του ότι το 2014 θα είναι καλύτερο από προηγούμενες χρονιές καθώς, όπως είπε, κάποια πράγματα θα κινηθούν καλύτερα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με τον υπουργό Οικονομικών για τον όποιο μάλιστα είπε, πως έχει αισιοδοξία μαχητή, τονίζοντας τόνισε σε αυτούς τους μαχητές συγκαταλέγεται και ο ίδιος.

Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει πολιτική ηρεμία καθώς όπως τόνισε, δεν συμφέρει κανέναν η πολιτική αναταραχή ενώ αναφερόμενος στα φαινόμενα διαφθοράς ο ίδιος, ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό κ. Αθανασίου να πάρει κεφάλια.

«Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια», είπε ενώ αναφερόμενος για τις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου χαρακτήρισε αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων, αν και όπως είπε, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος στο θέμα των εξοπλιστικών, ο κ. Παπούλιας, είπε «πως πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικές νομοθετικές ρυθμίσεις, τονίζοντας πως δεν μπορεί συγκεκριμένοι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ότι κάνουν.

«Και στην Ευρώπη παλαιότερα είχαν το μέλι και έβαζαν ολόκληρο το χέρι μέσα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ευχές με τον Πρόεδρο αντήλλαξαν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...