Παππάς: Να αποτρέψουμε την καταστροφή που προκαλεί η αδράνεια Μητσοτάκη

Παππάς: Να αποτρέψουμε την καταστροφή που προκαλεί η αδράνεια Μητσοτάκη
Παππάς: Να αποτρέψουμε την καταστροφή που προκαλεί η αδράνεια Μητσοτάκη


01/05/2020 – 19:24

«Οι άνθρωποι της αγοράς μπαίνουν σε δίλημμα για το αν θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους μετά την άρση των μέτρων. Αν μπουν σε μια τέτοια λογική θα έχουμε σημαντική αύξηση λουκέτων και ανεργίας. Τώρα είναι η ώρα να αποτρέψουμε την καταστροφή. Η αδράνεια Μητσοτάκη οδηγεί τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε αδιέξοδο»

Συνέντευξη του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκου Παππά, στο Open

«Ενάμισι μήνα μετά τα περιοριστικά μέτρα, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λεφτά ακούνε και λεφτά δεν βλέπουν. Καταγράφονται, μάλιστα, και περιπτώσεις ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι είδαν να μπαίνει μετά από τόσο καιρό ένα βοήθημα στους λογαριασμούς τους, που τελικά κατασχέθηκε, όταν σύμφωνα με υπουργική απόφαση αυτό είναι ακατάσχετο», τόνισε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο Open και τους δημοσιογράφους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο.

Αφού επεσήμανε ότι, με βάση διεθνείς καταγραφές, η Ελλάδα είναι ουραγός στις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού, ανέφερε ότι με τα μέτρα που έχουν ληφθεί «οι άνθρωποι της αγοράς μπαίνουν σε δίλημμα για το αν θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους μετά την άρση των μέτρων. Αν μπουν σε μια τέτοια λογική θα έχουμε σημαντική αύξηση λουκέτων και ανεργίας. Τώρα είναι η ώρα να αποτρέψουμε την καταστροφή. Η αδράνεια Μητσοτάκη οδηγεί τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε αδιέξοδο».

Τέλος, επέκρινε την κυβέρνηση για τη μη θέσπιση μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών, αναφέροντας πως «δεν γίνεται να αφήνονται στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...