Παράταση στον νόμο για τα αυθαίρετα, μέχρι 8 Ιουνίου!

bb

Παράταση  κατά ένα μήνα από 8 Μαΐου στις 8 Ιουνίου 2017, στη προθεσμία υπαγωγής στον νόμο 4178/2013, για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, δίνουν οι υπουργοί, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, με την  Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που υπέγραψαν σήμερα!

Η απόφαση, ισχύει από τη δημοσίευση της σε ΦΕΚ και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παράταση δίδεται καθώς, πρόκειται για ένα νομοσχέδιο με κρίσιμη σημασία για το περιβάλλον και την ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος στη δημόσια διαβούλευση, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους όσο το δυνατόν περισσότεροι κοινωνικοί εταίροι και να διαμορφωθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση. Η επιλογή αυτή δικαιώθηκε, καθώς η διαβούλευση απέφερε χρήσιμους καρπούς. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που προέκυψαν έχουν πλέον ενσωματωθεί στο σχέδιο νόμου, που θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή.

Επίσης, η κοινοβουλευτική διαδικασία θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, με επιλογή της κυβέρνησης, ώστε να βρει τον αρμόζοντα χώρο και χρόνο στο δημόσιο διάλογο. Τέλος, μετά την υιοθέτηση του νόμου, απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για να πραγματοποιηθούν τεχνικές παρεμβάσεις, απαραίτητες ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να προσαρμοστεί στις νέες θεσμικές προβλέψεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/282114-Paratase-ston-nomo-gia-ta-aythaireta-mechri-8-Ioynioy ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...