Παρέμβαση του Γρ. Σκαρλάτου για εγκατάλειψη της ενότητας Πλατάνου

η δική του παρέμβαση, στην προσωπική του σελίδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, κάνει ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, από την Ενότητα Πλατάνου, Γρηγόρης Σκαρλάτος. Συνοδεύοντάς την με φωτογραφικό υλικό τονίζει πως ο δήμος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του μόνο στην πόλη της Ναυπάκτου, αφήνοντας στην τύχη τους τις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτικά ο κ. Σκαρλάτος σημειώνει:

«Τοπική κοινότητα Αράχωβας. Πρώην Δήμος Πλάτανου!!! Τα προβλήματα πολλά τα χωριά μας εγκαταλελειμμένα και ένας Δήμος (ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ) ο οποίος ασχολείται μόνο με την Ναύπακτο!!! Εδώ βλέπουμε μια άποψη από τους δημοτικούς χωματόδρομους της Αράχωβας βλέπουμε μια κοροϊδία και ένα δήμο να μην ασχολείται με το πως δουλεύει ο μηχανισμός του και ο εξοπλισμός του!! Στο δήμο Ναυπακτίας πλέον αγοράστηκαν την προηγούμενη τετραετία μια αλατιέρα η οποία δεν φάνηκε πουθενά αγοράστηκε το σκαπτικό μηχάνημα της φωτογραφίας το οποίο μετά από ένα χρόνο και ξεκίνησε να δουλεύει και επίσης αγοράστηκε και ένα φορτηγό μεγάλου όγκου ειδικό για της συνθήκες που απαιτεί ο τόπος στον πρώην δήμο Πλάτανου μιλάμε για ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο μαζεύτηκε και από τις Σατες των χωριών και από άλλους πόρους βέβαια … Το αποτέλεσμα τα μηχανήματα αυτά να μένουν σχεδόν ανενεργά με ένα χειριστή στην πρώην δημοτική ενότητα πλάτανου ο οποίος πρέπει να ξεκινάει από τον πλάτανο να έρθει στην Αραχωβα να δουλέψει και το μεσημέρι να γυρίσει πίσω πλάτανο αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μη σωστή δουλειά την οποία του έχει ανάθεση η υπηρεσία και την μη επιβλέψει αυτής στον εργαζόμενο κατά την εργασία με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή δουλειά και με ευθύνη!!!

Ευτυχώς φέτος ο χειμώνας ήταν μαλακός και δεν είχαμε προβλήματα διότι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κάποιοι από τους δρόμους που έβγαλα φωτό είναι σε άθλια κατάσταση τα αυλάκια δεν είναι καθαρισμένα και το χαλίκι αντί να στρωθεί στους δρόμους είναι ακόμα μια στιβα κι περιμένει ενώ το μηχάνημα στην Αραχωβα είχε αρκετές μέρες κι δεν έχει κάνει τίποτα τζάμπα καίει πετρέλαιο το οποίο το πληρώνουμε εμείς!! Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Αραχωβα γίνεται σχεδόν σε όλα τα χωριά του πρώην δήμου Πλάτανου… Τι περιμένει ο Δήμος και οι αρμόδιοι τις αναθέσεις στους εργολάβους να φτιάξουν τους δημοτικούς δρόμους;;; Και αν ναι γιατί τότε;;; Γιατί ο Δήμος να έχεις μηχανήματα κι προσωπικό όταν δεν τα αξιοποιεί πλήρως;; Γιατί οι πολίτες να πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη και ο Δήμος να μην τους παρέχει ένα δρόμο, ένα καθαρισμό, μια λάμπα;;

Δεν είναι μόνο οι Ναύπακτος κύριοι είναι και τα ορεινά τα οποία τα θυμάστε κάθε τέσσερα χρόνια κάθε εκλογές ελάτε πάνω κάνετε μια βόλτα στα χωριά στους δρόμους μιλήστε με τον κόσμο ακούστε τα προβλήματα του δείτε τι λάθη γίνονται μην κοιτάτε την πάρτη σας και πως θα γίνεται αρεστή στην Ναυπακτο η πως θα κάνετε κάτι εκει να αφήσετε παρακαταθήκη κοιτάτε και τα χωριά σας από αυτά κατεβήκαμε όλοι στην Ναυπακτο αυτά μας μεγάλωσαν μην τα ισοπεδώνεται όλα»!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...