Πεζοπορία στον Σεργουλοπόταμο στις 14/7

bb

Στις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία στον Σεργουλοπόταμο , δειτε αναλυτικά το πρόγραμμα

14/7/2019
Σεργουλοπόταμος-Παραλία Σεργούλας-Ναύπακτο!!!
Εκκίνηση από την Σεργούλα!
Ανάβαση μέσα στο ποτάμι και σε κάποια σημεία μέσα στο νερό. Θα συναντήσετε 4 μικρούς και μεγάλους καταρράκτες προσπελάσιμους και μη. Θα πεζοπορήσουμε κατά μήκος αλλά και μέσα στην κύτη του Σεργουλοπόταμου, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από στενά περάσματα, λαξεμένους βράχους που σχηματίζουν σταλακτίτες, ένα επιβλητικό φαράγγι μέχρι τις πηγές του, στην κατάφυτη τοποθεσία «Φλέβα»!
Πληροφορίες Πεζοπορίας
Απόσταση Πεζοπορίας : 5-6 χλμ περίπου…2-3 ώρες περίπου (ανάλογα την σύνθεση και την δυναμική της ομάδας με τις στάσεις που θα χρειαστούν )
Υψομετρικά Ανάβασης: +100μ
Υψομετρικά Κατάβασης: -100μ
Βαθμός Δυσκολίας : HAPPY-ΕΥΚΟΛΗ… Ακόμα και για αρχάριους πεζοπόρους!!
(Μαγιό απαραίτητα μαζί σας και τουλάχιστον αθλητικό παπούτσι, ένα μπατον , καπέλο και πετσέτα … )
Έπειτα θα κινηθούμε προς την Παραλία της ΣΕΓΟΥΛΑΣ για μπάνιο ,φαγητό ,ουζάκι ,καφέ και ότι άλλο επιθυμείτε !!!
Στο δρόμο προς την επιστροφή θα κάνουμε στάση στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ για φωτογραφίες και καφεδάκι!
Επιστροφή στην Αθήνα το βραδάκι 21:00-22:00, μετά από ένα ΟΜΟΡΦΟ μονοήμερο!
ΤΙΜΗ 19 ΕΥΡΩ ( περιλαμβάνει το πούλμαν-πεζοπορία-διόδια-το ΦΠΑ-βοηθοί-έμπειρο άτομο για πρώτες βοήθειες!) ….. Ειδική τιμή για τους ανέργους και τους φοιτητές 17EΥΡΩ
+2 Ευρώ για τους έμπειρους οδηγούς του μονοπατιού τα οποία θα δοθούν στο πούλμαν!
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 22:00 στις 12/7/2019.
Την εκδήλωση την διοργανώνει το τουριστικό γραφείο ”FRAGΚAKIS TRAVEL”
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τους συντονιστές Ηλίας και Γιώργος μέσω μηνύματος στο facebook ή τηλέφωνο στο 698 705 5147 ΗΛΙΑΣ και 694 22 53 121 ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Με την δήλωση ενδιαφέροντος ο κάθε συμμετέχων υποχρεούται να προβεί σε ενημέρωση των υπευθύνων για τυχόν προβλήματα υγείας (αλλεργίες, άσθμα, καρδιά, πόνους σε μέση και γόνατα, κρίσεις πανικού κ.α.).
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν όλη την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που οφείλεται σε υπαιτιότητα τους.
Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων πορειών αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.
Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει: μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο όχημα, τις διαδρομές, τα διόδια , ΦΠΑ 24% και ότι άλλο απαιτείται για την πραγματοποίηση της εκδρομής.
Το κόστος ΔΕΝ περιλαμβάνει: το φαγητό στις ταβέρνες
Επίσης συναινούν στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων τους που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...