Πειρατεία σε πλοίο της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πειρατεία εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε πλοίο που ανήκει στην ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πειρατεία σε πλοίο της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Και δεύτερη πειρατεία εκδηλώθηκε σε διάστημα λίγων ημερών σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων. “Θύμα” αυτή τη φορά ήταν πλοίο που ανήκει στην ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και το περιστατικό σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή έξω από το Λόμε του Τόγκο στον κόλπο της Γουινέας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η naftemporiki.gr πρόκειται για πλοίο που ανήκει στην Capital Ship Management, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το περιστατικό επιβεβαιώνει και η ίδια εταιρεία με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Διαβάστε: Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στη Μασσαλία

Ήδη η Capital έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες λιμενικές και ναυτιλιακές αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Capital Ship Management:

«Η Capital Ship Management Corp. («Capital») ανταποκρίνεται σε ένα περιστατικό ασφάλειας που αφορούσε το διαχειριζόμενο πετρελαιοφόρο / χημικό δεξαμενόπλοιο ΑΓΙΣΙΛΑΟΣ (IMO: 9315745 στις 29 Νοεμβρίου 2020 ενώ το πλοίο διέρρευε τον Κόλπο της Γουινέας στα ανοικτά των ακτών του Λομέ του Τόγκο.

Η Capital έχει ξεκινήσει τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης και έχει ειδοποιήσει τις αρμόδιες λιμενικές και ναυτιλιακές αρχές.

Λόγω της ευαίσθητης φύσης του συμβάντος, η Capital δεν θα παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σε αυτό το σημείο».

fosonline



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...