Περιοδεία Γεωργίας Μπόκα στην Ναυπακτία

Στην πόλη της Ναυπάκτου βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γεωργία Μπόκα. Αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο όπου συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τόσο τον κλήρο όσο και τον λαό. Κατά την συνάντησή τους η κα Μπόκα επεσήμανε τον πόσο σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε στην ομαλή κατάληξη του θέματος Εκκλησίας -Πολιτείας ο κκ Ιερόθεος.

Επόμενη στάση το φιλανθρωπικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Σύλλογος ΑμεΑ “Αλκυόνη” Ναυπακτίας. Την κα Μπόκα υποδέχθηκαντόσο η πρόεδρος κα Βασιλική Παναγοπούλου όσο και το υπόλοιπο προσωπικό. Συζητήθηκαν αναλυτικά οι δράσεις, οι σκοποί, τα προβλήματα και μάλιστα με κάποια σημεία του νόμου που δεν τους καλύπτουν εμπράκτως, οι δυσκολίες αλλά και το τι περιμένουν αυτά τα παιδιά του συλλόγου από το κράτος ώστε η επόμενη ημέρα να είναι γεμάτη αισιοδοξία και αγάπη γι αυτά.

Η κα Μπόκα γνωρίζοντας τις ανάγκες και έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν στο υπουργείο εργασίας, δεσμεύθηκε πως τόσο με την εκλογή της όσο και με την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση-η μέριμνα και η προσοχή σε αυτές τις ευαίσθητες ομάδες θα είναι ξανά κυρίως στόχος.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, συναντήθηκε με τον Διοικητή κο Κων/νοΜπέκο, χαιρέτισε όλο το παραβρισκόμενο προσωπικό και άκουσε όλους τους προβληματισμούς αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ακολούθως βρέθηκε η κα Μπόκα στην Αστ. Δ/νση Ναυπάκτου, όπου και εκεί είχε επικοδομητική συζήτηση με τους ενστόλους και δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές τους για καλή επιτυχία.

Η επόμενη επίσκεψη στα πλαίσια της περιοδείας της καςΜπόκα στην πόλη της Ναυπάκτου ήταν το Δημαρχείο, όπου εκεί συνάντησε τον Γ.Γραμματέα και εν συνεχεία χαιρέτησε όλο το παραβρισκόμενο προσωπικό.

Η περιοδεία συνεχίστηκε εντός της πόλης της Ναυπάκτου δίπλα στους πολίτες, συνομιλώντας μαζί τους και με επισκέψεις σε επιχειρήσεις, ενώ η επόμενη στάση ήταν το Αντίρριο.

 Και εκεί το κλίμα υποδοχής, εκτός από την θερμοκρασία, ήταν θερμότατο και συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη και την επαφή με τους κατοίκους και τα τοπικά στελέχη, πολλά σημαντικά θέματα της οικονομίας, της επόμενης ημέρας του Έλληνα φορολογούμενου καθώς και ποια η στάση πλέον της Νέας Δημοκρατίας για μια ανάσα και ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Η κα Μπόκα  διαβεβαίωσε και τόνισε για άλλη μια φορά πως η Νέα Δημοκρατία και  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν πρόγραμμα, έχουν στόχους, θέλουν μια Ελλάδα που να μπορεί πλέον να κρατήσει τα παιδιά της στον τόπο της και να επιστρέψουν σε αυτή όσοι έφυγαν.

 Η ανάπτυξη να είναι ουσιαστική και το αύριο να είναι θελκτικό για όλους μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...