Πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση για να κατεβάσει επιβάτη, που προσευχόταν να πέσει το αεροπλάνο

bb

Πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση για να κατεβάσει επιβάτη, που προσευχόταν να πέσει το αεροπλάνο

Πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση για να επιβάτη, που προσευχόταν να πέσει το αεροπλάνο

Μια πτήση μετατράπηκε σε «ζωντανό εφιάλτη», εξαιτίας μιας παράξενης προσευχής ενός επιβάτη, που προκάλεσε άγχος τόσο στους υπόλοιπους επιβάτες, όσο και στο πλήρωμα του αεροσκάφους. Μετά από αυτό, ο πιλότος ειδοποίησε την ασφάλεια του αεροδρομίου, ώστε να τον απομακρύνουν άμεσα από το αεροπλάνο.

Ένας επιβάτης στο Πακιστάν εξαναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο που ταξίδευε. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό lGeo TV, επικαλούμενο πηγές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, ο άνδρας ξεκίνησε να προσεύχεται για το αεροσκάφος να συγκρουστεί.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως Χαλίλ, άρχισε να προσεύχεται για να πέσει το αεροπλάνο, αμέσως μόλις έκατσε στη θέση του για την πτήση προς Ντουμπάι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συμπεριφορά του άνδρα προκάλεσε άγχος στους υπόλοιπους επιβάτες. Κατάφερε να σπείρει τον πανικό και το φόβο σε αυτούς και στο πλήρωμα της καμπίνας.
Εξαιτίας του πανικού που επικρατούσε στο αεροσκάφος, ο πιλότος επικοινώνησε με την ασφάλεια του αεροδρομίου και έκανε αναγκαστική προσγείωση, για να τον απομακρύνουν.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/356578-Pilotos-ekane-anagkastike-prosgeiose-gia-na-epibate-poy-proseychotan-na-pesei-to-aeroplano ΚΟΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...