Πλήρωσε τα λάθη του το Τρίκορφο…

Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ – Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 3-0

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες η Α.Ε.Τρικόρφου καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Πλαγιά.Η ομάδα του Τρικόρφου είχε τις κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί με Πετράκη και Δεδότση στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο 51΄το σκορ με κεφαλιά του Μωραίτη ύστερα από άστοχη έξοδο του Κούστα και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 78’ όταν ο Μωραίτης ανατράπηκε από τον Κούστα ο οποίος στην φάση αυτή δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μωραΐτης  εύστοχα.Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Σταμουλάκη.Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Μποτίνη .Αξίζει να αναφέρουμε την απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου της Πλαγιάς , σε τέτοιο γήπεδο δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο.Τα λόγια των παικτών στο τέλος του αγώνα ήταν πως θα προτιμούσαν ξερό γήπεδο παρά αυτό.Ίσως η ΕΠΣΝΑ πρέπει να επανεξετάσει ορισμένα γήπεδα.

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Κούστας, Μυτιλήνης (75’ Ι. Φλέγγας) , Φλέγγας Β, Μυλωνάς Χ., Θανασιός (60’ Γ. Φλέγγας), Κάκκος Γ , Γιαβρούτας Κ , Τριώτης, Δεδότσης , Πετράκης, Κυρίτσης Γ .(60’ Κοντοχρήστος)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...