Πλήρωσε την αστοχία και τα λάθη του ο Απόλλωνας Ευπαλίου.

Οι φιλοξενούμςνοι πήραν  ένα σημαντικό διπλό κόντρα στον στον πολύ καλό Απόλλωνα Ευπαλίου, από τον οποίον σημειωτέον ότι είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο με 2-4.Η ομάδα του Γιώργου Μίχου αδικήτε από το αποτέλεσμα καθώς είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει  η ακόμα και στα τελευταία λεπτά να πάρει τουλάχιστον και το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Ευπαλίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 3’ όταν ο Παπανδρέου έκανε το σουτ, όμως ο Γκάρας απέκρουσε σωτήρια. Στο 5’ ο Κοντός πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 7’ οι γηπεδούχοι είχαν την τρίτη καλή στιγμή τους με μακρινό σουτ του Κοντογιάννη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

https://youtu.be/Z4q6V8Au1zc

Η πρώτη καλή στιγμή για την Ανατολή ήρθε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα όταν ο Φίλιος απείλησε με απευθείας εκτέλεσε κόρνερ, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία με τις γροθιές ο τερματοφύλακας Κοντογιώργης. Στο 22’ ο Χριστακόπουλος με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Νούγια, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 36΄ήταν η σειρά του Ευπαλίου να χάσει ευκαιρία όταν ο Ντιέγκο έκανε τη σέντρα και ο Φλέγγας πήρε την κεφαλιά, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο. Την ίδια κατάληξη είχε και μια σέντρα σουτ του Χριστακόπουλου στο 38’, ενώ στο 41’ ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως ο τερματοφύλακας Κοντογιώργης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 43’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τους Γιαννιώτες όταν ο Χριστακόπουλος με ωραίο γύρισμα έβγαλε τον Εμβραΐζογλου στην πλάτη της άμυνας και τετ α τετ με τον Κοντογιώργη, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ευπαλίου που έσωσε την ομάδα του.

Τελικά το γκολ για την Ανατολή ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 45’ ο Νούγιας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από μια βαθιά μπαλιά στο ύψος της περιοχής και βγήκε τετ α τετ με τον Κοντογιώργη. Ο παίκτης της Ανατολής νίκησε αυτή τη φορά τον πορτιέρο των γηπεδούχων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, στέλνοντας τη γιαννιώτικη ομάδα προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο καλός και γρήγορος ρυθμός του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 48’ το Ευπάλιο είχε καλή στιγμή όταν η κεφαλιά του Φλέγγα μετά από κόρνερ βρήκε πάνω στα σώματα των αμυντικών της Ανατολής, οι οποίοι απομάκρυναν  τη μπάλα. Η απάντηση της Ανατολής ήρθε στο 52’ με μακρινό σουτ του Νούγια, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 58’ ο Ντερβίσι απείλησε με μακρινό σουτ που δεν βρήκε στόχο. 

Τελικά το Ευπάλιο ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 59’ ο Φλέγγας από κοντά μετά από κόρνερ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκάρα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή και πάλι με τον Φλέγγα με κεφαλιά, όμως ο Γκάρας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 72’ οι Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Νούγιας έκανε τη σέντρα και ο Φίλιος το πλασέ στην κίνηση, όμως ο Κοντογιώργης απέκρουσε σωτήρια.

Το «χρυσό» γκολ για την Ανατολή ήρθε στο 88’ με σκόρερ και πάλι τον Νούγια. Ο Φίλιος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Νούγια, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κοντογιώργη και έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Παρά την ευκαιρία του Ευπαλίου στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του  Κούσουλα ύστερα από τη σέντρα του Ντιέγκο το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Γιαννιώτες να πετυχαίνουν την πέμπτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Αλαφογιάννης (Σοφός – Τσαγανού)

Απόλλων Ευπαλίου: Κοντογιώργης, Ντερβίσι, Ζέρβας (73’ Ψυχογιός), Κούσουλας, Κοντός, Γεωργακόπουλος (57’ Παναγιωτόπουλος), Παπανδρέου (85’ Φλέγκας), Κοντογιάννης, Φλέγγας, Ντιέγκο, Καφεντζής (76’ Βήτος).

Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Κίτσιος (73’ Γεωργιάδης), Πολυχρόνης, Εμβραΐζογλου (90’ Τζίμας), Νούγιας (90’ Γκούμας), Τσουμάνης, Χριστακόπουλος (90’ Γρηγοριάδης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...