Ποια ονόματα «παίζουν» για το ΤΑΙΠΕΔ

bb
Ποια ονόματα «παίζουν» για το ΤΑΙΠΕΔ
Η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου, κ. Κώστα Μητρόπουλου, ανοίγει το δρόμο για αλλαγές στο δ.σ. του Ταμείου, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.
Σημειώνεται ότι για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων έχει συγκληθεί για την ερχόμενη εβδομάδα συμβούλιο των προέδρων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Πιθανώς στο συμβούλιο αυτό να οριστούν οι αντικαταστάτες τόσο του παραιτηθέντος κ. Μητρόπουλου όσο και του κ. Γιάννη Κουκιάδη, προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι τις 19 Ιουνίου 2012.

Ως πιο πιθανός αντικαταστάτης του κ. Κουκιάδη θεωρείται ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, πρώην υπουργός Οικονομίας, ενώ για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος. O τελευταίος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, είναι ο σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πήγασος Χρηματιστηριακής. Παράλληλα, ασκεί καθήκοντα μη εκτελεστικού μέλους του ΤΑΙΠΕΔ. Για τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κατά περιόδους είχαν ακουστεί και άλλα ονόματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο κυβερνητικό όργανο υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το συντονισμό των αποκρατικοποιήσεων.

Πηγή: parapolitika.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...