Ποιος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει κάνναβη!

Ποιος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει κάνναβη!
κάνναβη

Τι είπε κατά τη διάρκεια ντιμπέιτ πριν από τις εκλογές

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζακίντα Αρντερν, αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει κάνναβη.

Κατά τη διάρκεια ντιμπέιτ πριν από τις εκλογές της 17ης Οκτωβρίου, η πρωθυπουργός της χώρας ρωτήθηκε εάν έχει δοκιμάσει ποτέ κάνναβη. «Ναι, το έκανα πριν από πολύ καιρό», απάντησε η Αρντερν, διευκρινίζοντας ότι θα αποκαλύψει τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα για τη χρήση κάνναβης μετά τις εκλογές.

Στο μεταξύ, οι Νεοζηλανδοί, εκτός από τις εκλογές, έχουν να ψηφίσουν για τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς και της ευθανασίας, δύο ζητήματα που διχάζουν τη χώρα. «Πήρα μια ξεκάθαρη απόφαση, ότι θέλω τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας να αποφασίσουν γι’ αυτό και θέλω η απόφαση να μη συνδέεται με την πολιτική», είπε, μεταξύ άλλων, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.

Αντίπαλος της Αρντερν στο ντιμπέιτ, ήταν η αρχηγός του συντηρητικού Εθνικού Κόμματος Tζούντιθ Κόλινς, η οποία όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κάνναβη, απάντησε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση και ότι θα ψηφίσει κατά.

Στη συζήτηση, οι δύο επικεφαλής ρωτήθηκαν επίσης αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνη επιρροή στον κόσμο. Η Κολίνς είπε ότι ο Αμερικανός τα πήγε καλά πρόσφατα στην ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και ορισμένων εθνών του Κόλπου. «Στην πραγματικότητα αυτό είναι καλύτερο από τον πόλεμο. Δεν ήταν έτοιμος να σπεύσει σε πόλεμο», ανέφερε. Η Αρντερν τότε απάντησε: «Είναι ανησυχητικό όταν το καλύτερο που έχεις να πεις είναι “δεν είχαμε πόλεμο”».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...