Πολύδωρας: Αυτά μου είπε ο Τσίπρας στο τηλέφωνο

«ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΙΣΟΥΝ;»                                                  

«Εγώ είμαι ευγνώμων και τιμώμενος από την πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, διότι δεν λαμβάνουν πολλοί τέτοια πρόσκληση, ούτε είναι παιχνίδι», ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός, Βύρων Πολύδωρας.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ο  Βύρων Πολύδωρας αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό, όταν του προτάθηκε η προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

«Με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε: “Τι θα έλεγες Βύρωνα για πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου;” Απάντηση: Ευχαριστώ, έχω πολλούς εχθρούς όμως, Πρόεδρε. “Έχεις και περισσότερους φίλους”. Σας μεταφέρω ενόρκως τον διάλογο», τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας.

«Στενοχωρήθηκα από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας. Η άρνηση στο πρόσωπό μου δεν εκφράζει τη θέση όλης της Ν.Δ.», πρόσθεσε ο Βύρων Πολύδωρας.

«Θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου στο ΕΣΡ. Προσωπικά, με ενέπνευσε η πρόταση και το έργο του ειρηνοποιού. Να πάψει η ένταση με την δικαιοσύνη», τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

«Δεν φοβάμαι τα ρίσκα. Ωστόσο, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό και να εκβιάσω καταστάσεις. Εγώ έχω την ετοιμότητα να παραιτηθώ», σημείωσε ο Βύρων Πολύδωρας.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου. Για αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης», ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» αυτόν που τον διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...