«Πού βρίσκονται όλοι;»: Η αγωνιώδης ερώτηση Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μετά τη συντριβή

Από τη χαρά και τα χαμόγελα ευτυχίας στην απόλυτη τραγωδία. Οι ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης Chapecoense δεν έβλεπαν την ώρα να προσγειωθούν στην Κολομβία και να λάβουν μέρος στον πρώτο γύρο της Copa Sudamericana, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν στη γενέτειρά τους. Το όνειρο, όμως, μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κοντά στο Μεντεγίν της Κολομβίας, παρασύροντας στο θάνατο 71 επιβαίνοντες. 

Από τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανασύρθηκαν ζωντανοί οκτώ άνθρωποι, εκ των οποίων παίκτες, ένας δημοσιογράφος και δύο μέλη πληρώματος, αλλά λίγες ώρες αργότερα ένας από τους παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας εξέπνευσε.

Από τους έξι διασωθέντες, λοιπόν, ο 27χρονος Αλαν Ρούσελ είχε μία μόνο ερώτηση όταν αντίκρισε τους διασώστες: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, πού βρίσκονται;».

Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει άγνωστο αν οι θεράποντες ιατροί του έχουν αποκαλύψει την αλήθεια για τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, λέγεται πως ο Ρούσελ ζήτησε από τους διάσωστες να μην αφαιρέσουν τη βέρα από το δάχτυλό του, σύμβολο αγάπης με την Αλισεν, η οποία με αναρτήσεις της στο Twitter ευχαριστεί το Θεό που ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου», «Ο Θεός είναι μεγάλος. Είσαι μαχητής», «Σε αγαπώ», «Ο Θεός είναι υπέροχος», είναι μόνο μερικά από τα μηνύματά της στον λογαριασμό της.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...