Πρίγκιπας Χάρι: Καθυστερεί την επιστροφή στο Λος Άντζελες – Τι συνέβη μετά την κηδεία του παππού του

Πρίγκιπας Χάρι: Καθυστερεί την επιστροφή στο Λος Άντζελες – Τι συνέβη μετά την κηδεία του παππού του
Πρίγκιπας Χάρι: Καθυστερεί την επιστροφή στο Λος Άντζελες - Τι συνέβη μετά την κηδεία του παππού του


19/04/2021 – 19:48

Η κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου ήταν η αφορμή ώστε ο πρίγκιπας Χάρι να επιστρέψει στη Βρετανία και να σταθεί κοντά στην οικογένειά του επιδεικνύοντας αρραγές μέτωπο.

Στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας οι κάμερες κατέγραψαν τον Χάρι να αποχωρεί από την εκκλησία στο πλευρό του αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Οι τρεις τους έδειχναν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις εποχές που έδιναν το “παρών” σε κοινωνικές εκδηλώσεις εκτελώντας πριγκιπικά καθήκοντα.

Οι δίωρες “ειρηνευτικές” συνομιλίες

Ο Δούκας του Σάσεξ είχε πει στη συνέντευξή του στην Όπρα ότι πλέον υπάρχει χάσμα στη σχέση του με τον αδελφό του, τον οποίο χαρακτήρισε “παγιδευμένο” στον θεσμό της μοναρχίας, ενώ η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε την Κέιτ Μίντλετον ότι την έκανε να κλάψει και μαζί εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά της βασιλικής οικογένειας. Ο Ουίλιαμ φερόταν πολύ πληγωμένος από τον Χάρι , κατάσταση που επέτεινε και το γεγονός ότι η καλή φίλη των Σάσεξ αποκάλυψε στην αμερικανική τηλεόραση ότι τα αδέλφια είχαν μιλήσει μετά τη συνέντευξη αλλά οι συνομιλίες δεν ήταν εποικοδομητικές.

Ωστόσο, το πένθος τους ένωσε και τα δύο αδέλφια όχι μόνο μίλησαν αλλά κατάλαβαν ότι έχουν πολλά περισσότερα που τους ενώνουν απ’ όσα τους χωρίζουν. Αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος της κηδείας, συνομιλώντας, και οι φήμες λένε ότι τις επόμενες δύο ώρες ακολούθησαν “ειρηνευτικές” συνομιλίες ανάμεσα στα δύο αδέλφια και τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο, στο Κάστρο Ουίνδσορ, γεφυρώνοντας το χάσμα. Όπως αναφέρει η Daily Mail, διάβασαν συλλυπητήρια μηνύματα και πέρασαν δυο ώρες συζητώντας.

Τα δύο αδέλφια θα συναντηθούν και πάλι το καλοκαίρι όταν ο Χάρι θα έρθει για τα αποκαλυπτήρια αγάλματος προς τιμήν της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον. “Είναι ακόμη οι πρώτες στιγμές αλλά είναι σίγουρα ακριβώς αυτό που ο Φίλιππος θα ευχόταν” σημείωσε προσκείμενη πηγή.

Γιατί καθυστερεί την επιστροφή στο Λος Άντζελες

Φήμες, πλέον, θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να καθυστερεί την επιστροφή του στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, λέγεται ότι θα μείνει για τα γενέθλια της βασίλισσας την Τετάρτη, 21 Απριλίου, καθώς έχει “ανοιχτή” επιστροφή για τις ΗΠΑ, οπότε μπορεί να επιστρέψει αφού η βασίλισσα γίνει 95 χρονών. Υπάρχουν και οι άλλες φήμες που λένε ότι αφού ο Χάρι μίλησε με τον πατέρα και τον αδελφό του ετοιμάζεται να αποχωρήσει σήμερα Δευτέρα από τη Βρετανία.

Αυτά θα είναι τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σίγουρα θα χρειαστεί όση περισσότερη στήριξη και αγάπη γίνεται. “Αν όλα πάνε καλά μπορεί να μείνει και για τα γενέθλια της βασίλισσας” είπε πηγή στη Sun.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...